Responsive Menu

Szokereszes sikerek a Richter ötletmaratonján

A Richter Gedeon Nyrt. immár harmadik alkalommal rendezte meg az egyetemistákat megcélzó ötletmaraton versenyét, a Richter MindRunt.

Idén 30 fiatal – köztük szakkollégiumunk két hallgatója, Pataki Katalin és Rádai László – mérettethette meg magát Balatonszemesen, ahol a helyszínen kialakított, mentor által segített csapatok 24 óra alatt dolgoztak ki innovatív és megvalósítható megoldást a Z generáció egészségtudatosságával kapcsolatban (például: biológiai óra fontossága, mozgásszegény életmód, súlyproblémák, termékenységmegőrzés, családalapítás).

A verseny remek lehetőséget teremtett a szakmai kapcsolatok kialakítására, a csapatmunka megismerésére, az érvelési technikák fejlesztésére. Nagyon hangulatos volt a közös munka, rengeteget nevettünk és nyáron ismét tervezünk találkozni a csapattal!

Pataki Kati tagja volt a győztes projektet megálmodó csapatnak, mely nettó 300 000 Ft díjazásban részesült fejenként, amit tanulmányaikkal kapcsolatos kiadásokra (tandíj, nyelvtanfolyam, ösztöndíjas utazás támogatása stb.), eszközök beszerzésére (laptop, tablet stb.) fodíthatnak.

Rádai Laci csapata különdíjat kapott a szakmai zsűritől.

Szívből gratulálunk!

https://www.gedeonrichter.com/hu-hu/media/240306b?fbclid=IwAR09G54GipJecv2r3Vw0h_yGya_BX_tsnC4QGHknAqIzm_-_J28jAPpYizY

 

 

Fotó: gedeonrichter.com